When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Jön a hideg, heti időjárás előrejelzés

Erős széllel és lehűléssel kezdődik a hét, fagy, eső és hózápor is lehet.

Jön a hideg, heti időjárás előrejelzés

Hétfőn napos időre lehet számítani, de a Dunántúlon és a főváros környékén többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között lesz, napközben 3-7 fok melegre lehet számítani.

A kedd is napsütéses lesz, de marad az élénk szeles idő. Délután északkeleten néhol futó hózápor is előfordulhat. A minimumhőmérséklet -8 és -3 fok lesz, napközben plusz 2 és plusz 5 fok között ingadozik a hőmérséklet.

Szerdán is marad a napos idő. A leghidegebb órákban mínusz 8 és mínusz 3 fok között lesz, a legmelegebb hőmérséklet 2-6 fok között várható.

December elsején, csütörtökön beköszönt a tél. Beborul az ég és többfelé várható eső, helyenként havas eső, de északkeleten, keleten hóesés is előfordulhat. Többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél is. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 1, a maximumhőmérséklet 3-9 fok között alakul.

Pénteken már ismét változóan lesz felhős az ég, néhol a nap is kisüt, de marad az erős, néhol viharos szél. Zápor, hózápor csak elszórtan fordulhat elő. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4, a legmelegebb órákban 4-10 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvégén, szombaton és vasárnap is időközönként kisüthet a nap, emellett marad az erős szél. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, maximumhőmérséklet 1 és 7 fok között valószínű.

Ez érdekelni fogja