When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Coloradóban a hó hiánya miatt tüntetnek!

Különös tüntetést szerveztek Coloradóban, az emberek havat követelnek.

 Coloradóban a hó hiánya miatt tüntetnek!

„Kevesebb gyűlöletet – több havat” - ezzel a lózunggal vonultak utcára a tiltakozók a Colorado állambeli Steamboat Springsben.

Amíg a többi államban Donald Trump elnökké választása miatt tüntetnek, ezek a fiatalemberek úgy döntöttek, hogy van az országban ettől komolyabb probléma is. Ezért a következő plakátokkal vonultak az utcára: ” Hozzátok vissza Coloradóba a havat!” és „A nyár, legyen nyár!”

Négy aktivista szerint, a világban túl sok negatívum van: „Feledkezzetek meg a politikáról, legalább öt percre. Amit tényleg meg kell tennünk, az az, hogy elgondolkodunk az évszakokon meg az időjáráson. A hó az, amire szükségünk van!”

A többiek a következő plakátokkal vonultak az utcára: „Szórjunk a körülöttünk levőkre havat”, „Ez nem az én évszakom!”

A fiatalok videó felvételen mutatták meg a kopár, hó nélküli hegycsúcsokat, azzal a megjegyzéssel, hogy Coloradóban a síszezon megnyitása november 24-re van kitűzve.

Steamboat Springsben, ebben a szezonban mindössze 3 centiméter hó esett. A meteorológusok szerint már november 18-a után a tiltakozók igényei ki lesznek elégítve, mert az állam felé egy ciklon közelít, amely hófúvást és lehűlést hoz.

Ez érdekelni fogja