When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Kígyó volt egy repülő fedélzetén – videó

Kígyó volt a repülőgép potyautasa.

Kígyó volt egy repülő fedélzetén – videó

Mexikóban a repülőgép már a levegőben volt, amikor a kígyó kicsúszott a csomagtartóból az utastérbe, mint egy hollywoodi thrillerben ”Kígyók a repülőn”. A méteres, zöld hüllő az Aeromexico társaság menetrend szerinti járatán jelent meg, amely vasárnap Torreonból Mexikóvárosba tartott.

Egy Indalecio Medina nevű utas videóra vette a potyautas hirtelen megjelenését. A kígyó, mielőtt az utastérbe ereszkedett, tekergett egy ideig, mintha csapdába esett volna. Az utasok gyorsan kikapcsolták a biztonsági öveket, hogy biztonságos távolságra kerülhessenek a fura szomszédtól, meg voltak ijedve, de nem tört ki pánik. A kígyó a földre esett, ahol az utaskísérők takarót terítettek rá. Néhány ember felállt, hogy megnézhesse a kígyót.

A pilóta soron kívüli leszállási engedélyt kért Mexikóban és tíz perc múlva le is szállt. A repülőre állatvédők jöttek és elvitték a potyautast. Az Aeromexiko repülőtársaság kivizsgálja az incidenst, hogy hogyan kerülhetett a szerencsére nem mérges kígyó a repülőgép fedélzetére és intézkedéseket hoznak, hogy a jövőben ilyen eset ne forduljon elő.

Korábbi cikk: Cuki panda örül az első hónak – videó

Ez érdekelni fogja