When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Üdítős dobozba szorult bűzös borz mentése – videó

Az amerikai Michael MacMillan úgy mesél a bűzös borz megmentéséről, mintha ez lenne élete legmerészebb tette.

Üdítős dobozba szorult bűzös borz mentése – videó

Nem tudott szenvtelenül továbbmenni, amikor meglátta, hogy a szegény állatka feje beszorult egy üdítős dobozba. Az állat már pánikba esett, összevissza szaladgált, sehogy sem tudott megszabadulni a különös fejdísztől. Ha figyelembe vesszük, hogy a borz egy kétsávos úton rohangált, a történet az állat halálával is végződhetett volna.

Miután MacMillan mérlegelte a lehetséges veszélyt, nyugtató szavakat mondogatva próbálta megközelíteni az ijedt borzot, nyugodt hangon próbálta rábeszélni, hogy ne fröcskölje le a közismerten „illatos” folyadékkal.

Mivel a skunks aligha beszél angolul és még csak nem is látja megmentőjét, a fiatalember nagy kockázatot vállalt a segítségnyújtással. Annak köszönhetően, hogy MacMillan tartotta a dobozt, a borz pedig aktívan próbálkozott a szabadulással, így végül sikerült kiszabadítania a fejét a csapdából. A szabadulást követően a borz sürgősen elhagyta a tetthelyet. Szerencsére hálából sem fröcskölte le megmentőjét aromás váladékával.

Hasonló érdekesség: Csónakba menekül egy kis fóka a gyilkos bálnák elől - Videó

Ez érdekelni fogja