When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él I. rész

El se hinnénk, hogy a földön léteznek olyan helyek, ahol fizetnek a lakosoknak azért, mert ott élnek és dolgoznak.

  Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él I. rész

Londonban, New Yorkban és Budapesten sem tudják elképzelni, hogy vannak a világon városkák, ahol katasztrofálisan kevesen laknak. Míg a metropoliszokba az emberek maguktól és szívesen költöznek az ország bármelyik részéről, léteznek olyan városkák, amelyek készek fizetni azoknak, akik odaköltöznek, és itt nem Kongó és nem is Bangladesről van szó.

Alaszka, USA

Vég nélküli havas táj és az egész éves tél valahogy nem vonzza a lelkes embereket az USA más részeiből. Az állam lakossága évről évre csökken, a fiatal nemzedék igyekszik melegebb vidékre költözni, betelepülőket pedig nagyon nehéz ide csalogatni. Azért, hogy valamiképpen új munkaerőt szerezzenek, alapbért hoztak létre azon szakemberek számára, akik hajlandóak itt tölteni egy egész évet.

Saskatchewan, Kanada

Ha 2010 után fejezte be az egyetemet, akkor ez a Kanadai régió szívesen biztosit lakást és munkát az elkövetkező 7 évben. A 20 000 dollár eléggé kecsegtető összeg a fiatal szakemberek számára, akiket annyira nélkülöz ez a régió.

Kanadában tudnak kecsegtető ajánlatokkal szolgálni.

Folytatás: Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él II. rész

Ez érdekelni fogja