When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Időjárás-előrejelzés: változékony idő várható a héten

A következő napokban változékony lesz az időjárás.

Időjárás-előrejelzés: változékony idő várható a héten

Hétfőn az ország nagy részén napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz, viszont a szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 3 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 6-11 fok között valószínű. Budapesten éjjel +4, nappal +7 fok lesz, sok napsütéssel.

Kedden, március 15-én kora reggeltől kezdve észak felől egyre többfelé várható havazás, havas eső, majd a hőmérséklet emelkedésével eső. Több felé erős, a Dunántúlon néhol viharos lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2 fok között alakul, napközben plusz 2-7 fok meleg lesz. Budapesten a minimumhőmérséklet +3, a maximumhőmérséklet +5 fok lesz, eső valószínű.

Szerdán lassan felszakadozik a felhőzet, ill. megszűnik a csapadék, több helyen kisüt a nap. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok, napközben 5-11 fok között alakul a hőmérséklet. Budapesten éjjel +3, nappal +9 fok lesz.

Érdemes elolvasni: Jeles napok: március 9.

Csütörtökön országszerte derült, vagy gyengén felhős, csapadékmentes idő várható. A minimumok mínusz 6 és plusz 1 fok, a maximumok plusz 9-13 fok között alakulnak. Budapesten a leghidegebb hőmérséklet +3, a legmagasabb +9 lesz, napsütésre lehet számítani.

Pénteken eleinte napsütéses marad az idő, majd több felé beborul az ég, keleten zápor, a magasabb helyeken hóesés is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 10 és plusz 15 fok között alakul. A fővárosban éjjel +5, nappal +12 fokra számíthatunk.

Szombaton és vasárnap a többnyire napos idő mellet, helyenként egy-egy zápor is kialakulhat, megerősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 3 fok között, napközben plusz 6-12 fok között alakul a hőmérséklet. Budapesten a minimumhőmérséklet +6 és +2, a nappali maximumok pedig +6 és +10 fok között alakulnak. Többnyire napos lesz az ég.

Ez érdekelni fogja