When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Mágneses viharok márciusban

Mágneses viharok márciusban: a hónap közepe a legaktívabb.

Mágneses viharok márciusban

2016 márciusa aránylag nyugodt lesz, a hónap közepén várható aktivitás. Március 14-től 18-ig fokozott naptevékenységre lehet számítani, aminek következtében egymás után három mágneses vihar vár ránk. Enyhe, egyedi ingadozás érezhető mindjárt a mágneses viharok után és a hónap elején. Március vége felé a naptevékenység mérsékeltnek ígérkezik.

Hogyan éljük túl a mágneses viharokat? Azon kapta magát, hogy minden látható ok nélkül ingerült és ideges – ennek a hátterében a mágneses viharok állhatnak. Ilyenkor igyekezzen kordában tartani az érzelmeit, kerülje a konfliktusokat, legyen toleráns a környezetében lévőkkel.

mágneses viharok 2016. március

A hónap közepe fele, amikorra a naptevékenység csúcspontja esik, igyekezzen nem túlterhelni magát fizikai és szellemi feladatokkal. A fontosabb döntéseket halassza el vagy tegye meg még a mágneses viharok előtt.

Következő hónap: Mágneses viharok áprilisban

Ha krónikus betegségben szenved, bármilyenben, gondoskodjon róla, hogy a gyógyszerei kellő mennyiségben álljanak a rendelkezésére.

Ne feledje, a mágneses viharok nem csak az időjárásra érzékeny embereket érintik, hanem azokat is, akiknek legyengült az immunrendszere, sőt, azokat is meggyötri, akik állandó nyomásnak és stressznek vannak kitéve.

Korábbi bejegyzés: Holdnaptár 2016. Március

Ez érdekelni fogja