When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Időjárás-előrejelzés: borongós idő várható a héten

Heti időjárás-előrejelzés: napsütéssel indul a hét, majd visszatér a borús, esős idő.

Időjárás-előrejelzés: borongós idő várható a héten

Hétfőn az ország nagy részén napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 0 és plusz 8 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 13-19 fok között valószínű. Budapesten éjjel +7, nappal +13 fok lesz.

Kedden már jóval kevesebb lesz a napsütés, többnyire felhős, borult eső várható, kisebb eső, zápor is előfordulhat. . A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 3-8 fok között alakul, napközben plusz 10-15 fok meleg lesz. Budapesten a minimumhőmérséklet +9, a maximumhőmérséklet +11 fok valószínű.

Szerdán szinte az egész országban borult lesz az ég, több felé várható eső, zápor, viharossá fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban plusz 2-7, napközben 6-11 fok között alakul a hőmérséklet. Budapesten éjjel +7, nappal +9 fok lesz.

Csütörtökön kissé lehűl a levegő, elszórtan várható eső, a magasabb helyeken havas eső és hó is eshet. A minimumok plusz 1 és 3, maximumok plusz 2-8 fok között alakulnak. Budapesten a leghidegebb hőmérséklet +2, a legmagasabb +7 lesz.

Pénteken is marad az esős, a magasabb helyeken havas esős idő, megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 3 és plusz 9 fok között alakul. A fővárosban éjjel +3, nappal +5 fokra számíthatunk.

Szombaton és vasárnap többnyire erősen felhős idő várható, és többfelé valószínű eső, zápor., a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 fok között, napközben plusz 2-11 fok között alakul a hőmérséklet. Budapesten a minimumhőmérséklet 0 és +2, a nappali maximumok pedig +5 és +10 fok között alakulnak. Többnyire napos lesz az ég.

Ez érdekelni fogja