When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Tavaszias idő lesz a héten

Tavaszias időre van kilátás, fagy sem lesz éjszaka. Szerdától ismét többfelé várható eső, viszont hétvégén már napos időre számíthatunk.

Tavaszias idő lesz a héten

Egyre több helyen kisüt a nap. A délnyugati, nyugati szél sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon délután erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 13 fok között alakul.

Kedden felhős idő mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokkal számíthatunk. A délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. Az éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.

Szerdán már beborul az ég, többfelé várható eső, zápor, Az északnyugatira forduló szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Csütörtökön felszakadozik a felhőzet, napközben már csak elvétve fordulhat elő záporeső. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, nyugaton viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között valószínű.

Pénteken többórás napsütés várható, északon elvétve egy-egy zápor előfordulhat. A leghidegebb éjszakai hőmérséklet 0 fok körül, a legmelegebb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Korábbi bejegyzés: Úszó erdő nyílik Hollandiában – képriport

Ez érdekelni fogja