When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Hóviharok fogságában az Egyesült Államok

Hóvihar okoz problémát Észak-Amerika néhány északkeleti és központi államában. A hóesés már most is jelentősen megnehezíti a közúti közlekedést, és ez csak a kezdet. Péntekre még sokkal intenzívebb csapadék várható.

Hóviharok fogságában az Egyesült Államok

Havazás és ónos eső nehezíti a közlekedést Dél-Ohió-tól Georgia északi részén át, Észak-Karolina keleti részéig, a csapadékzóna oda helyezkedett át Tennessee és Kentucky államokból.

Ezzel a hóviharral találta szembe magát Barack Obama, Michiganban, ahova még szerdán érkezett, hogy meglátogassa a Detroiti autószalont. Az Egyesült Államok elnökének a rossz idő miatt le kellett mondania a helikopterről és gépkocsival ment tovább.

Az USA északkeleti részén, pénteken túlnyomóan rossz idő várható. Washingtontól New Yorkon át, egész Bostonig helyenként 60 centiméter hóra számítanak. Nagyobb hóviharok várhatóak Washingtonban és Baltimore-ban. Ha a vihar teljes erejével lecsap a térségre, akár rekord hó mennyiség is várható.

Ez érdekelni fogja