When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

A hét második felében ismét téliesre fordul az idő

A hét elején még főleg esőre kell számítani, a hét csütörtöktől már újra téliesre fordul az idő, havazással, lehűléssel.

A hét második felében ismét téliesre fordul az idő

Kedden már mindenütt felszakadozik a felhőzet, helyenként a nap is kisüt. Előfordulhat záporeső, megerősödhet a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, napközben plusz 6-11 fok meleg lesz.
Szerdán változóan felhős idő várható. Elszórtan lehet záporeső, és többfelé megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2, napközben 4-9 fok között alakul.
Csütörtökön egyre többfelé többfelé várható eső, északon havazás is. Helyenként erős széllökésekre is készülni kell. A minimumok 5 és 0, maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.
Pénteken is szeles időre kell számítani, sokfelé valószínű csapadék, hó és eső formájában. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.
Szombaton és vasárnap a hózápor és a szél is megerősödhet, a leghidegebb órákban mínusz 10-13 és mínusz 3-8 fok között, napközben mínusz 6-9 és mínusz 1-4 fok között alakul a hőmérséklet.

Ez érdekelni fogja