When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

2015 novemberében mágneses viharok várhatók

Novemberben már a hónap elejétől aktív naptevékenységre számíthatunk.

2015 novemberében mágneses viharok várhatók

2015 novemberében mágneses viharok sokasága támadja bolygónkat. November 3.-tól egy G2-es, közepes erősségű mágneses vihar vár ránk, amilyen már nagyon régen nem volt. Azután még három napig nem nyugszik a naptevékenység. A következő mágneses vihar feltehetőleg a hónap közepén várható. November végén már megnyugszik a geomágneses aktivitás.

Hogyan éljük át a mágneses viharokat?

Valószínűleg már sokan észrevették, hogy néha, minden látható ok nélkül ingerlékenyek lesznek, ezeket nagy valószínűséggel a mágneses viharok az okozzák. Igyekezzenek ilyenkor ellenőrizni, irányítani az érzelmeiket, ne bonyolódjanak konfliktusokba, legyenek toleránsak másokkal szemben.

A hónap elején, amikorra a naptevékenység a legaktívabb, lehetőleg ne terheljék túl magukat sem fizikailag, sem pedig szellemileg. Halasszák el a fontosabb döntéseket későbbre, vagy próbálják megoldani az ügyeiket a mágneses vihar előtt.

A krónikus betegségben szenvedők ügyeljenek arra, hogy mindig kéznél legyenek a szükséges gyógyszerek, mivel a mágneses vihar következtében aktivizálódhat a betegség.

Ne feledjék, a mágneses viharok nem csak a krónikus betegségekben szenvedőkre, vagy az időjárás változására érzékeny emberekre vannak negatív hatással, érzékenyen reagálnak rá a gyenge immunrendszerrel rendelkezők is. Nincsenek szerencsésebb helyzetben azok sem, akik állandó nyomás alatt, stresszben élnek.

Korábbi bejegyzés: 10 élelmiszer amit érdemes rendszeresen fogyasztani!

Ez érdekelni fogja