When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

A következő napokban lehűlésre kell számítani

A következő napokban változékony lesz az időjárás, lesz napsütéses és borús, esős idő is. A levegő fokozatosan lehűl, a hétvégén fagypont közeli minimumokra is készülni kell.

A következő napokban lehűlésre kell számítani

Hétfőn kevés napsütés várható. Elsősorban a középső és a keleti területeken lehet zápor, délen, délkeleten egy-egy zivatar, 9-14 fokos minimumokkal és 18-23 fokos maximumokkal.
Kedden több órára kisüt a nap. Késő délutántól a Dunántúlon megnövekszik a felhőzet, szórványosan előfordulhat kisebb eső. A leghidegebb hőmérséklet 7-13 fok, a legmelegebb hőmérséklet 18-23 fok lehet.
Szerdán az ország északkeleti harmadában több órás napsütésre lehet számítani, de az ország nagyobb részén erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A délnyugati megyékben több helyen alakul ki eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 7-15 fok között valószínű, nappali maximumok 15-23 fok között alakulnak.
Csütörtökön többnyire erősen felhős, vagy borult lesz az ég, eleinte több helyen előfordulhat eső, zápor.. Az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben több-kevesebb napsütés is valószínű. Több helyen megélénkül a szél, néhol egy-egy erős lökés is lehetséges. A leghidegebb hőmérséklet 8-14, a legmelegebb 14-20 fok között várható.
Pénteken is jellemzően erősen felhős lesz az ég, délen néhol kisebb eső is előfordulhat. A leghidegebb órákban 5-12 fokra kell számítani, a legmelegebb órákban 12-17 fok lesz.
Szombaton és vasárnap változóan napos idő várható , a déli országrészben sokat lesz borult az ég, esőre is számítani kell. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-10, a legmagasabb 11-16 fok között alakul.

Korábbi bejegyzés: Tiszti főorvos: az egészségügy a migrációs nyomás mellett is felkészült az influenzaszezonra

Ez érdekelni fogja