When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Augusztus utolsó hetében visszatér a nyár

Augusztus nyár utolsó hetében ismét nyárias lesz az idő, sok napsütés várható 30 Celsius-fok körüli maximumokkal.

Augusztus utolsó hetében visszatér a nyár

Hétfőn napközben túlnyomóan napos idő lesz, estétől viszont záporok érhetik el a Nyugat-Dunántúl térségét. Napközben többfelé megélénkül, nyugaton viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 8-15 fok körül alakul. A legmagasabb hőmérséklet 26-30 fok között valószínű.
Kedden reggel, délelőtt a Tiszántúlon, délután a Dunántúlon több órára is kisüthet a nap. Viszont több helyen fordul elő záporeső, zivatar, néhol erős, zivatarok környezetében viharos erősségű széllökések is lehetnek. Napközben általában 21--29 fok körül alakul a hőmérséklet..
a hét közepétől szerdán, csütörtökön és pénteken napos idő várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet szerdán 11-16, csütörtökön 12-17, míg pénteken 13-18 fok között valószínű. A nappali maximumok szerdán 26-30, csütörtökön már 28-32, pénteken pedig 29-33 fok között alakulnak.
Hétvégén is derült, száraz időre van kilátás. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton és vasárnap 14-20 fok között alakul. Napközben 30-34 fok melegre számíthatunk.

Ez érdekelni fogja