When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Zivatarokkal, záporokkal távozik a hőség

Hétfőn az ország nagy részén megszűnik a hőség, erősen felhős lesz az ég, több helyen várható eső, zápor, zivatar. A hegyvidéki tájakon heves zivatarok és felhőszakadás okozhat villámárvizeket.

Zivatarokkal, záporokkal távozik a hőség

A hőmérséklet országszerte igen változó, nyugaton 20-23 fok körül alakul, az ország középső részén 22-26 fok lesz, míg keleten 20-27 fokra lehet számítani. Estétől érvényesül a hidegfront.

Kedden északon, északkeleten főleg borult lesz az ég, itt sokfelé várható eső, zápor, záporeső. A Délen a gyakran erősen megnövekvő felhőzetben záporok, zivatarok fordulnak elő. Északon mindössze 19 és 25, délen 26-28 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk. Erős, több helyen viharos lesz az északnyugati szél. 

Szerdán marad a borongós időjárás, a délnyugati megyékben elszórtan, máshol többfelé fordul elő eső, zápor, zivatar. Északon 17 és 21 fok között, délen 25 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Marad az erős szél.

Csütörtökön, a Nemzeti ünnepünk napján lassacskán csökken a felhőzet, de a déli és a keleti területeken még többfelé lehet esővel számítani.

A hét vége felé változóan felhős idő lesz, több órára a nap is kisüt,  és kellemesen meleg 25-26 fok körüli délutánokkal.

Pontos időjárás előrejelzés a METEOPROG-on.

 

 

 

Ez érdekelni fogja