When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Utat és települést is elzárt a hó Zalában

Gelse és Újudvar között utat zártak le Zalában, ahol egy települést is elvágott a külvilágtól a hóátfúvás, de több teherautó és autóbusz is elakadt a havas utakon péntek reggelre virradóra.

Utat és települést is elzárt a hó Zalában

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-vel közölte: a hóátfúvások miatt lezárták az Újudvar és Gelse közötti utat, valamint a csöngetmajori bekötőutat. A Vasboldogasszonyhoz tartozó Csöngetmajort a kora reggeli óráktól elzárják a külvilágtól az erős szél által okozott hótorlaszok.


A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletének tájékoztatása szerint a közelben, Újudvar és Magyarszerdahely között egy autóbusz akadt el a hóban, a mentésén a tűzoltók dolgoznak.

A csütörtök este elkezdődött újabb havazás és a szél leginkább Nagykanizsa térségében okoz közlekedési problémákat. A nehezen járható utak miatt a megyében több helyen is elakadtak a kenyérszállító teherautók a hajnali órákban.

 

MTI 

 

Ez érdekelni fogja