When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

A héten visszatér a tél, havazással

Ismét téliesre fordul időjárásunk, a héten többfelé fordul elő havas eső, hószállingózás, akár havazás is.  

 

 

 

A héten visszatér a tél, havazással

Hétfőn délnyugaton, nyugaton, illetve a Duna vonalában marad felhős az ég. Keleten több órára is kisüthet a nap, egyre kevesebb helyen várható csapadék. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon és a Tiszántúlon várhatóan többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és plusz 2 fok között várható. A nappali maximumok mínusz 3 és plusz 3 Celsius-fok között alakulnak.


Kedden eleinte napos idő várható, de este nyugaton, északnyugaton hószállingózás, kisebb havazás előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 10 és mínusz 5 fok között várható, a nappal mínusz 2 és plusz 2 fok valószínű.

Szerdán és csütörtökön főként északon fordulhat elő hószállingózás, kisebb havazás. Pénteken szórványosan fordulhat elő havazás, hózápor.
Szombaton csökken a felhőzet. Eleinte elszórtan még előfordulhat kisebb havazás, hózápor, nyugaton havas eső is lehet. Vasárnap főként délen és nyugaton egyre többfelé várható havazás, havas eső. 

 

 

Ez érdekelni fogja