When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Vihar csapott le a velencei EFOTT-ra

Hétezer ember volt a velencei EFOTT-on, amikor erős széllel és esővel megérkezett a vihar. Nem sérült meg senki, és késéssel ugyan, de a koncerteket is megrendezik.

Vihar csapott le a velencei EFOTT-ra

Nagy vihar csapott le csütörtök este a Velencén zajló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), senki nem sérült meg, a programokat megszakították, csúszások várhatók - közölte az MTI-vel Cs. Kiss Zsuzska, a rendezvény sajtószóvivője. Több sátor nem bírta a hatalmas szelet és az esőt.

A katasztrófavédelem és a rendőrség segítségével úrrá lettek a helyzeten. A viharban senki sem sérült meg. A szabadtéri színpadokon leállították a koncerteket, egyedül a sátorban folyik zavartalanul a program. Előreláthatólag a szabadtéri előadásokat is megrendezik, de későbbre halasztották azokat.

Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta,a narancs riasztás miatt a megszokott egy helyett öt katasztrófavédelmi szakember tartózkodott a helyszínen. Amikor a vihar közeledett, azonnal tájékoztatták a jelenlévő hétezer embert, akik fegyelmezetten hajtották végre kéréseiket. Leállíttatták a koncerteket, áramtalanították a berendezéseket. A résztvevők a nagy sátorba, illetve szálláshelyeikre vonultak vissza a vihar idejére.

MTI

 

Ez érdekelni fogja