When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Szobabölényt tart egy kanadai pár – fotógaléria.

Kilencmázsás "ölebe" van egy kanadai házaspárnak: bölényt tartanak otthonukban és személyautójukban is magukkal viszik. A 180 centi magas, csaknem két és fél méter hosszú "szobabölény" bizonyosan a világ legnagyobb "ölebe".

 

 

 

 

Szobabölényt tart egy kanadai pár – fotógaléria.

Elárvult borjúként vette magához a házaspár, Jim és Linda Sautner, és fogadta be otthonába Spruce Grove városában. A bölény immár három esztendős, de azóta is "ötcsillagos" kiszolgálást kap a pártól, és továbbra is "beltéri", nem zavarják ki a házból még jó időben sem, nem hogy kutyahidegben. Hogy szobatiszta-e, arra nem tért ki a brit Metro újság.

Jim Sautner annyira ragaszkodik "ölbölényéhez", hogy még személyautóját is átalakíttatta a szállításához. Az állat az anyósülés meg a mögötte lévő helyét kapta meg, autózáskor békésen ül gazdája mellett.
 Sautner kocsmázni is elviszi bölényét, amely helyi sztár. Gazdáját "bölényekkel suttogónak" (buffalo whisperernek) becézik Robert Redford A suttogó (The Horse Whisperer) című lovas filmje nyomán. MTI