When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Görcsöket okoz a kemény fagy.

Csütörtökön számottevő fronthatás nem várható, de a hideg idő okozhat ízületi fájdalmakat, erősítheti a görcsös panaszokat. Öltözzünk melegen, mert nappal is csak fagypont körül alakul a hőmérséklet, és hajnalban kemény fagy várható.

Görcsöket okoz a kemény fagy.

A karácsonyi vásárokban, a hideg időben jót tesz a meleg tea, forralt bor fogyasztása. A zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma a tárolás során fokozatosan csökken, ezért decemberben helye van az étkezésben a táplálékkiegészítőknek is. Az étkezésünk legyen változatos és mértékletes.

A napos időjárás kedvez a vízparti sétáknak, de a víz közelsége csökkenti a hőérzetet. Egyelőre nincs jég a tavakon. A por- és légszennyezettség a reggeli és esti csúcsforgalmoban időlegesen megnövekszik.

Az autósok kedvező feltételekre számíthatnak az utakon, de néhol havas, jeges útszakaszokkal is találkozhatnak. A reggeli és délutáni órákban az erős napsütés is zavaró tényező lehet.

HVG

Ez érdekelni fogja