When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Érdemes melegen öltözködni a következő napokban, fagy lesz.

Érdemes melegen öltözködni a következő napokban, jön a tél, egyenlőre hó nélkül, de kemény fagyokkal.  Hidegfront éri el Magyarországot, sarkvidéki eredetű levegő áramlik a hétvégén a Kárpát-medence térségébe. Vasárnap a leghidegebb vidékeken mínusz 6 fokos fagy lesz éjszaka.

 

Érdemes melegen öltözködni a következő napokban, fagy lesz.

A hét végén többnyire derült, napos időre lehet számítani, csapadék nem lesz.Általában mérsékelt lesz a légmozgás, de északkeleten megélénkül, olykor meg is erősödik az északkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 10 fok között alakul.

A hét végén a környező országok időjárását az északkelet felől érkező hideg levegő alakítja. Nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, sőt még Bulgáriában is jelentősen hűvösebbre, néhol kimondottan téliesre fordul az idő. Nagy havazástól persze nem kell tartani, de a Kárpátokban, illetve Ukrajnában és Moldova Köztársaságban síkvidéken is lehet kisebb havazásra, hószállingózásra számítani.

 

Ez érdekelni fogja