When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Rengeteg a súlyos baleset az időjárás miatt.

Súlyos balesetek voltak a csúszós, vizes utakon. A legnagyobb Szeged és Baja között történt, ahol frontálisan ütközött egy autó egy teherautóval. A kocsi sofőrje meghalt, a holttestét csak tűzoltók tudták kivágni. Nyíregyháza környékén pedig három autó ütközött, mert az egyik átment a szembesávba. De volt baleset az M5-ös autópályán is, ott hátulról rohant bele egy nő autójába egy másik, akkora erővel, hogy lerepült a kocsi a sztrádáról.

 

Rengeteg a súlyos baleset az időjárás miatt.

Egy felismerhetetlen roncskupac maradt a kék Suzukiból, amelyik összeütközött egy szembejövő teherautóval. Szeged és Baja között történt a baleset reggel 8 körül. A személyautó volt az, amelyik valami miatt a saját sávjából hirtelen a szembesávba került. Hogy miért, még vizsgálják.

Szabolcs megyében egy autó valószínűleg megcsúszott a nedves, vizes úton, és az út mellett egy fának csapódott. Innen két sérültet vittek kórházba.

Alig 20 kilométerrel távolabb egy másik baleset is történt. Itt három autó ütközött össze. Az egyik előzni kezdett, de nem tudta befejezni, mert szemből jött egy másik autó, ezzel karambolozott, aztán az autóval is, amelyiket megpróbált megelőzni. Egy ember súlyosan, egy másik pedig könnyebben sérült meg.

Baleset volt az M5-ös autópályán is, egy 63 éves nő autójába rohant bele hátulról egy másik, még nem tudni, hogy miért nem vette észre az előtte haladó autót. Akkora lendülettel csapódott bele, hogy lelökte az úttestről, a nő kocsija végül a szántóföldön állt meg.   A statisztikák szerint egyébként Magyarországon évek óta javul a helyzet, már ami a halálos balesetek számát illeti. Idén január és június között 264-en haltak meg balesetekben. Ez kevesebb, mint tavaly, amikor ugyanebben az időszakban 330 volt a halálos balesetek száma, 2009-ben 403, 2008-ban pedig 416.

Forrás: Tények

 

Ez érdekelni fogja