When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Újabb tornádó, újabb áldozatokat követelt.(VIDEO).

Újabb tornádó, újabb áldozatokat követelt.  Négy ember meghalt egy tornádó következtében, ezúttal Massachusetts államban, a legnagyobb városra, Springfieldre lecsapó forgószél legkevesebb negyven embert sebesített meg. A szemtanúk elmondésa szerint a forgüszél tövestől döntött ki fákat és több ezer házat döntött romba. A városban rendkívüli állapotot adtak ki.

 

Újabb tornádó, újabb áldozatokat követelt.(VIDEO).

Ebben a körzetben 1985 óta nem volt tornádó, így a lakosságot teljesen váratlanul érte a vihar, amely elől fejvesztve menekültek az esti csúcsforgalomban rekedtek. A tornádó elvonultával a Nemzeti Gárda kivonult egységei sorra járták az összedőlt házakat, sérülteket, túlélőket keresve a romok között. Davel Patrick kormányzó szükségállapotot rendelt el több megyében is, ahol a vihar óta akadozik a víz- és az áramellátás is.

Amerika keleti és déli részét ritka viharok sújtják az utóbbi hetekben. Három hete Kansasban és Arkansasban követelt halálos áldozatokat a tornádó, egy hete pedig Kansas és Missouri államban csaptak le a gyilkos forgószelek.

Ez érdekelni fogja