When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Lakóházra zuhant egy repülőgép.

A bérelt kisgép rossz időjárási körülmények között szállított egy kómában lévő fiatalt, amikor Újdelhi egyik elővárosában lezuhant.

Lakóházra zuhant egy repülőgép.

Tíz ember vesztette életét az indiai főváros közelében, amikor lakóházra zuhant egy betegszállító kisrepülőgép. A fedélzeten heten tartózkodtak, a házban három nő volt, egyikük sem élte túl a balesetet.

A bérelt, egymotoros kisgép egy májgyulladás miatt kezelt, és kómába esett fiatalembert vitt két orvos kíséretében a kelet-indiai Patna városából egy újdelhi kórházba, amikor a sűrűn lakott elővárosban, Faridábádban lezuhant szerda éjszaka.

Az előzetes vizsgálatok szerint a rossz időjárási körülmények közt manőverező pilóta 2500 méteres magasságban elvesztette az uralmát a repülőgép felett. A lezuhanó gép két házat rongált meg súlyosan, s a halálos áldozatok mellett még három ember sebesült meg a földön. Az éjszakai mentési munkálatokat nagyban hátráltatta a helyszínen összeverődött hatalmas tömeg.

Forrás: MTI

Ez érdekelni fogja