When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Várat még magára a tavasz.

Valődi téli időjárás várható a héten, este és a reggeli órákban mínuszokra és napközben is nulla fok körül hőmérsékletre számíthatunk havazással, csapadékkal.

Várat még magára a tavasz.

Ma estig mindenütt erősen felhős, borult lesz az ég, csupán keleten, északkeleten szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Eleinte északkeleten is, később inkább már csak a délnyugati és a középső országrészben fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. Az északi, északkeleti szél a Dunántúl nyugati vidékén, és a Tiszántúl északi felén időnként megélénkül, néhol erős széllökés is lehet. A hőmérséklet kora délután -1 és +4, késő este -4, +1 fok között várható.
A következő napokban kezdetben több lesz a felhős terület, keleten kevesebb napsütéssel, és elsősorban ott, illetve a középső országrészben alakulhat ki kisebb havazás.

A hét során hamisítatlan februári, tél végi időjárás várható. Szerdán -2 és +3, csütörtökön -1 és +4, pénteken 0 és +5, szombaton és vasárnap pedig +1 és +6 fok körül alakul a délutáni hőmérséklet. Az előrejelzés szerint csütörtök reggel lesz a leghidegebb -10 és -4 fok körül, de szerdától szombatig -9 és -3 fok körül alakulnak a minimumok.

Hidegek lesznek az éjszakák és nappal is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet. Az északi-északkeleti szél időnként megélénkül. A hétvégén a magasban kissé enyhébb levegő érkezhet, kissé megenyhülnek az éjszakák.

Ez érdekelni fogja