When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

A 21. Század esernyői.

A fejlődés nem áll egy helyben és a hagyományos unalmas esernyőket új multimédiás változata váltja. Figyelmükbe ajánlunk néhány ilyen példányt.

 

A 21. Század esernyői.

Hazánkban az esőtől megvéd a hagyományos esernyő is, de Ázsiában a tájfunok idelyén ez nem elég. Ha a városon vágighalad egy trópusi ciklon a hagyományos esernyő nem segít. Egy kozmikus találmányra van szükség, mely képes megvédeni az egész testet.

Buborék formájú esernyő, mely képes megvédeni a tájfunoktól.

A 21 században az esernyő feladata nem csak az esőtől való védelem, hanem a hangulat javítását is segíti. Hsyao Yong Lee (Hsiao-Yong Li) kinai tervező úgy véli, hogy a legeredményesebb esernyő elektronikus papírból kell készüljön. Igy, az esernyő még egy hatalmas képernyő is. El lehet képzelni, hogy javul a járőkelók hangulata csúnya esős időben, mikor körülöttük szép esernyők villognak.

Esernyő - a legkülönbözőbb képekkel.

És végül, még egy furcsa esernyő.  Egyetlen gombnyomással a fekete esernyőt kék világító esőcseppek díszitik, a zseblámpa, mely a fogóba van beépítve tökéletesen megvilágítja az utat este a sötétben.

 A LED diódákkal diszített esernyő tökéletesen megvílágítja az utat.

 

 

 

Ez érdekelni fogja