When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Két áldozatot követelt a hideg Borsod megyében.

Két férfi hűlt ki az elmúlt napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén.

Két áldozatot követelt a hideg Borsod megyében.

A mostani két esettel már 17-re nőtt a hideg időjárás áldozatainak száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az idei télen. Hétfőn két bejelentés is érkezett az Encsi, illetve a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, hogy valószínűleg kihűlés miatt vesztette életét egy férfi.
Az egyik esetben egy 55 éves férfit találtak holtan vilmányi lakásának nyári konyhájában. A férfi halálát kihűlés okozta. A helyiségben semmilyen fűtés nem volt, így a hőmérséklet szinte megegyezett a kintivel, valamint az áldozat gyakran ivott alkoholt. Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.
A másik esetben egy 51 éves férfira találtak rá holtan ormosbányai otthonában. A férfi lakásának több ablakából is hiányoztak az üvegek, amelyet a férfi függönnyel próbált meg pótolni. Az áldozatot korábban fagyási sérülésekkel ápolták, a kórházból azonban saját felelősségére távozott. A kályhában csak kihűlt hamut találtak a rendőrök. Idegenkezűség ez esetben sem merült fel.
A haláleseteket a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Ez érdekelni fogja