When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Magyarország időjárása a METEOPROG hírportálon, előrejelzési térképek, meteogrammok, táblázatok segitségével van megadva, több mint 15000 városra, többek között 174 Magyarországi városra, különböző modellek segitségével meghatározva azt.


Számítógépes modellezés az Ukrajnai ökológiai és vízügyi központban (UÖVK történik, melynek szakemberei a Csernobili katasztrófa óta nagyméretű proekteken dolgoznak a környezet matematikai modellezésén az EU, USA és Oroszország vezető tudományos központjaival együttműködve.

A METEOPROG portál, a számítási meteorológia modern tudományos munkáinak területén kapott eredményeit felhasználva, minden érdeklődő felhasználónak ajánl Magyarország számára kivételes szervízt – részletezett meteorológiai előrejelzést.


A METEOPROG proektje az UÖVK és a FanMedia internetes vállalat közös erőfeszitéseinek segítségével jön létre.


Az Ukrajnai ökológiai és vízügyi központ (UÖVK) 1999-ban alakúlt meg, Ukrajna technológiai tudományok Akadémiájának és az Ukrajna NTA matematikai gépek és rendszerek problémája Főiskolának munkatársainak jóvoltábol, mint tudományos, mérnöki és információs központ, amely az időjárás előrejelzésének, a folyók és az árvizek hidrológiai (vízügyi) munkának, a tenger partmenti zónájának dinamikáján, a környezetszennyezés, sugárzás elleni védelem, ökológiai menegment, vízrendszerek problémájára megfelelő megoldást kereső program rendszerek kidolgozásán munkálkodik.


METEOPROG.HU


Kapcsolat

e-mail: info@meteoprog.pl