• Magyarországon
 • Országok
 • 7 napra
 • Vízhőmérséklet
 • Műholdképek
 • Térképes előrejelzés
 • Hírek
 • Informátorok
 • user-avatar
  Belépés

  Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él II. rész

  Több olyan település is van, amely azért fizet, hogy ott élj!

  Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él II. rész

  Curtis, USA

  Természetes, hogy közülünk mindenki jobban tudja, hogyan kell vagy kellene fejleszteni a városukat és mit is kell tenni ezért. De amíg egyesek a konyhaasztalnál ülve fejtik ki az ötleteiket, addig Curtis lakói ezekért az ötletekért ingyen földterületeket kapnak.

  Bizony, pontosan ezt a bónuszt kapják azok az emberek, akik hasznos és jövedelmező ötlettel állnak elő a város vagy az infrastruktúra fejlesztése kapcsán.

  A Niagara vízesés, USA

  Vajon miért nem akarnak a volt diákok a világ egyik legszebb részén élni és dolgozni?

  Hogy a lehetőségre felhívják az ifjúság figyelmét, az USA kormánya 7 000 dolláros bónuszt juttat minden fiatal szakembernek, aki kész legalább két évet dolgozni a környező gyárakban.

  Detroit, USA

  Detroit valaha híres volt végtelen autósorairól, gyönyörű épületeiről, divatos butikjairól és kitűnő éttermeiről.

  A város ma igyekszik visszaállítani a volt dicsőségét, emiatt a város egy speciális alapítványt hozott létre, amely jutalomban részesíti az ideköltöző szakembereket. A város „hervadó és haldokló” híre miatt azonban nem igazán igyekeznek visszatérni ide a felső végzettséggel rendelkező szakemberek.

  Utrecht, Hollandia

  Ez a város természetesen nem szenved a lakosok vagy szakemberek hiányától. A helyi hatóságok egyszer csak úgy döntöttek, hogy tesznek egy nem mindennapi, ám kellemes kísérletet. Így a város minden lakójának kiutaltak 1 000 dollárt.

  Pong, Spanyolország

  Lehetséges ökológiailag tiszta, a gyáraktól és üzemektől távoli helyen élni? Gyönyörködni Spanyolország legöregebb településének tájaiban? Azért, hogy a természetvédelmi területre költözz még 3000 eurót is adnak?

  Bizony, ez is lehetséges! Hogy a városkába csalogassák a fiatalokat, hogy felélénkítsék a gazdaságát, a helyi hatóságok 3 000 eurót ajánlanak a fiatal családoknak az átköltözéskor és ugyanennyit minden gyermek születésekor.

  Milyen kecsegtető ajánlat!

  Előző rész: Ezek a városok fizetnek a lakosságnak, amiért az ott él I. rész

  Ez érdekelni fogja